Home
Over Streamlet
Nieuws
Contact
 
 
 Nieuws  
Microsoft stuurt 'Personen' met vervroegd pensioen
Fri, 15 Nov 2019 12:23:00 GMT
Microsoft heeft aangegeven de My People-app (in Nederland beter bekend als Personen) alweer met pensioen te sturen. Deze app werd geïntroduceerd in de Fall Creators Update van Windows 10, maar was geen lang leven beschoren.
Welke social media-netwerken gebruik jij?
Fri, 15 Nov 2019 09:26:00 GMT
Door alle schandalen rondom Twitter en Facebook en de klachten rondom het onzichtbaar maken van likes op Instagram, zou je verwachten dat veel mensen de netwerken de rug toekeren, zeker omdat veel gebruikers het van de daken schreeuwen dat zij dat gaan doen, maar is dat wel zo? Wij zijn benieuwd hoe dat met onze lezers zit.
Game ontwikkelaars bang voor Google Stadia
Thu, 14 Nov 2019 14:00:00 GMT
Nog een paar nachtjes slapen en dan komt Google’s gamestreamingdienst officieel op de markt, Google Stadia. Deze dienst geeft je de mogelijkheid games te streamen, niet alleen naar de pc, maar ook naar andere apparaten zoals tablet en smartphone. Toch lijkt niet iedereen de dienst te omarmen, veel game-ontwikkelaars schijnen bang te zijn voor de dienst, maar waarom eigenlijk?
Dit apparaat genereert hologrammen met behulp van geluid
Thu, 14 Nov 2019 11:27:00 GMT
Onderzoekers van Interact Lab in Southampton hebben een apparaat gebouwd dat 3d objecten weer kan geven. Dat doet het met behulp van een plastic balletje en ultrasoon geluid. KleurenLEDs zorgen ervoor dat de objecten te bekijken zijn in kleur. De gegenereerde beelden kunnen zelfs worden aangeraakt.
Technologie komt in balbezit: data wint de wedstrijd
Thu, 14 Nov 2019 11:19:00 GMT
De rol van technologie in de sportwereld neemt de laatste jaren flink toe. Logisch, want de superioriteit van data ten opzichte van menselijke inschattingen is in de vorige eeuw al duidelijk geworden. Technologie brengt dat inzicht nu realtime naar ons toe.
Canonical en UBports delen gratis Ubuntu Phones uit
Thu, 14 Nov 2019 10:22:00 GMT
Canonical heeft twee jaar geleden Ubuntu Touch met pensioen gestuurd en de ondersteuning op het mobiele besturingssysteem gestaakt. Het bedrijf heeft vorig jaar een hele stapel Ubuntu Phones gedoneerd aan UBports om het systeem levend te houden. Het bedrijf achter Ubuntu heeft besloten wederom een stapel Ubuntu-toestellen weg te geven, deze keer niet aan UBports, maar aan andere ontwikkelaars en geïnteresseerden.
Hierom werkt Netflix niet meer op je oude smart TV
Wed, 13 Nov 2019 13:47:00 GMT
Of het nou gaat om Disney+ die niet werkt onder Linux en Chrome OS of Netflix die de ondersteuning voor oude smart tv’s en mediacenters staakt...de reden is bijna altijd hetzelfde: het is DRM dat roet in het eten gooit. Netflix heeft nu uitgelegd waarom het de ondersteuning voor sommige apparaten moest staken en ook in dit geval is het een DRM-kwestie.
Nieuwe Ubuntu Phone op komst
Wed, 13 Nov 2019 12:53:00 GMT
De startup, Volla, werkt aan een nieuwe op privacy gerichte smartphone, de Volla Phone. Deze smartphone gaat draaien op Volla OS, een aangepaste versie van Android zonder connecties met Google, maar kan ook overweg met Ubuntu touch.
Facebook-app opent 'per ongeluk' camera tijdens scrollen op iPhone
Wed, 13 Nov 2019 10:38:00 GMT
Gebruikers hebben een nieuwe bug ontdekt in de iOS-versie van de Facebook-app. Deze zou tijdens het scrollen de camera gebruiken zonder toestemming van de gebruiker. Apple’s mobiele besturingssysteem geeft tegenwoordig aan wanneer de camera op de achtergrond wordt gebruikt waardoor dit direct opviel bij gebruikers.
Disney+ toont Simpsons-afleveringen onvolledig
Wed, 13 Nov 2019 10:01:00 GMT
Disney+ is gisteren officieel live gegaan, maar dat ging helaas niet zonder slag of stoot. De grote hoeveelheid nieuwe gebruikers zorgden ervoor dat de dienst meermaals onbereikbaar was wat zorgde voor grote frustratie. Het hield daar echter niet mee op, Veel gebruikers klagen over de manier waarop de serie , The Simpsons, op Disney+ staat.
 
Home   |   Over Streamlet   |   Nieuws   |   Algemene Voorwaarden
 
2010 Streamlet Consultancy. All rights reserved