Home
Over Streamlet
Nieuws
Contact
 
 
 MKB Support  

Kostenbesparing, kortere doorlooptijden, flexibele bedrijfsprocessen, het zijn allemaal aandachtspunten die ondernemers in de huidige economie hoog op de agenda hebben staan. Door automatisering en informatietechnologie slim in te zetten, kan de moderne ondernemer snel en flexibel reageren op invloeden van buitenaf.

Vijftig tot tachtig procent van de ICT-kosten zitten vaak in het beheer en onderhoud. Om de kosten beheersbaar te houden is het belangrijk het beheer zo efficiŽnt mogelijk in te richten. Van een autodealer tot een accountant met vele werkplekken, Streamlet Consultancy is als geen ander in staat om ICT oplossingen voor het Midden- en Kleinbedrijf snel en tegen een goede prijs te leveren. Het accent ligt hierbij telkens op de projectmatige aanpak gekoppeld aan ons hoge kennisniveau.

Ons beste visitekaartje is het enthousiasme van onze klanten, mond op mond reclame en steeds weer opnieuw gevraagd worden te participeren in een volgend project, is voor ons van groot belang.

Meer weten over wat Streamlet Consultancy voor uw onderneming kan opleveren? Neem contact op met Jeroen Beekman via 06 25 300 439 of per email via info@streamlet.nl.

 
Home   |   Over Streamlet   |   Nieuws   |   Algemene Voorwaarden
 
© 2010 Streamlet Consultancy. All rights reserved