Home
Over Streamlet
Nieuws
Contact
 
 
 Webdesign  
Aanpak      |      E-Commerce      |      Google Marketing      |      Content Management Systems      |      Portfolio

Webdesign
Streamlet Webdesign helpt bedrijven en instellingen met het realiseren van hun visitekaartje op internet. Na het zien van de website moeten (potentiŽle) klanten een goed beeld hebben van de producten en/of diensten die u aan kunt bieden. Wij verwerken uw huisstijl in de website of creŽren een geheel nieuwe stijl. We hanteren voornamelijk vaste tarieven bij het aannemen van nieuwe opdrachten, dit maakt vooraf helder welke kosten u kunt verwachten.

Webdevelopment projecten
Tevens kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende webapplicaties. Wij ontwerpen webapplicaties, bijvoorbeeld webwinkels, op basis van verschillende technologieŽn. Zoals HTML, CSS, JavaScript, PHP/ASP, MySQL etc. De gedreven aanpak en strenge naleving van webstandaarden is bovendien uitermate belangrijk voor browsercompatibiliteit en een goede indexering door zoekmachines. Vanaf het eerste grafische voorstel besteden we aandacht aan de technische haalbaarheid.

Flash / Silverlight
Geavanceerde websites met hoge eisen op het vlak van animatie, media of interactie ontwikkelen we in Adobe Flash of Microsoft Silverlight. We volgen deze technologie al sinds het begin op de voet en ze is ondertussen uitgegroeid tot dť standaard voor complexe, maar zeer mooie toepassingen.

Webhosting
Om uw website te kunnen presenteren moet uw site worden opgeslagen op een webserver. Het verhuren van dit stukje ruimte voor uw pagina heet 'hosting'. Uiteraard moet uw site ook te vinden zijn onder een bepaalde naam. Dit wordt de 'domeinnaamregistratie' genoemd. Deze zogenaamde domeinnaam (b.v. www.uwbedrijfsnaam.nl) verwijst naar de computer (server) waar de site geparkeerd staat.

Streamlet Webdesign heeft een betrouwbaar hosting pakket samengesteld waarin zowel de domeinnaamregistratie als de ruimte op het Internet zijn opgenomen. Neem contact op via info@streamlet.nl of 06 25 300 439 voor meer informatie over onze hostingdiensten.

Voorbeelden
Of het nu gaat om een uitgebreide webshop, content management, complexe webapplicaties of een persoonlijke website, bij Streamlet Webdesign kunt u al uw wensen vorm laten geven. Neemt u eens een kijkje in ons portfolio, zodat u o.a. kunt zien voor welke bedrijven wij eerder een website gemaakt hebben.

 
Home   |   Over Streamlet   |   Nieuws   |   Algemene Voorwaarden
 
© 2010 Streamlet Consultancy. All rights reserved