Home
Over Streamlet
Nieuws
Contact
 
 
 Server Based Computing  
Citrix         |         Microsoft         |         RES Power Fuse

Server Based Computing centraliseert uw IT-infrastructuur, bedrijfsapplicaties worden centraal geļnstalleerd en beheerd, waardoor de beheerbaarheid, toegankelijkheid en veiligheid toenemen.

Het centraliseren en virtualiseren van uw bedrijfsinformatie heeft diverse voordelen, maar vereist een goede aanpak. Streamlet Consultancy is uiterst ervaren met de implementatie van Virtualisatie en Server Based Computing oplossingen, inclusief aanverwante zaken.

Terwijl de voordelen van een centrale aanpak in veel gevallen onmiskenbaar zijn, neemt de complexiteit en afhankelijkheid vaak flink toe. Tevens is een goede voorbereiding en inventarisatie van cruciaal belang. Wij hebben de broodnodige ervaring op het gebied van Server Based Computing en we hebben bewezen onder alle omstandigheden Citrix en Microsoft oplossingen succesvol te kunnen ontwerpen, implementeren en ondersteunen.

Meer weten over wat Streamlet Consultancy voor uw onderneming kan opleveren? Neem contact op met Jeroen Beekman via 06 25 300 439 of per email via info@streamlet.nl.

 
Home   |   Over Streamlet   |   Nieuws   |   Algemene Voorwaarden
 
© 2010 Streamlet Consultancy. All rights reserved