Home
Over Streamlet
Nieuws
Contact
 
 
 RES PowerFuse  
Citrix         |         Microsoft         |         RES Power Fuse

RES PowerFuse biedt alle functionaliteiten die nodig zijn om een Windows gebruikersomgeving (incl. applicaties) volledig onder controle te krijgen en te houden. Via een centraal management console, de Real Enterprise Manager, kan de volledige omgeving efficiënt beheerd worden. Dit maakt het gebruik van hulpprogramma’s en aanlogscripts voor bijvoorbeeld registry controle en toegang tot printers en harddisks en het maken van scripts en policies overbodig.

Ook is RES PowerFuse voorzien van een uitgebreide reportingtool waarmee met één druk op de knop complete rapporten worden gegenereerd. PowerFuse is dé oplossing voor Server Based Computing omgevingen, omdat het ondersteuning biedt voor published applications. Hiermee is het mogelijk om applicaties of desktops die zijn opgezet met PowerFuse uit te rollen naar de XenApp omgeving. Tevens integreert PowerFuse uitstekend met Microsoft App-V.

RES PowerFuse 2008 Express Edition
Met de introductie van de RES PowerFuse 2008 Express Edition krijgen systeembeheerders de beschikking over een gratis, basic oplossing voor user workspace management. De oplossing is ontworpen om het opzetten van de juiste toegang tot applicaties en systemen sneller en gemakkelijker te maken. Maximaal 100 concurrent gebruikers.


 
Home   |   Over Streamlet   |   Nieuws   |   Algemene Voorwaarden
 
© 2010 Streamlet Consultancy. All rights reserved